Kneepkens ICT Services viert 10-jarig jubileum

Kneepkens ICT Services viert 10-jarig jubileum

Vrijdag 2 maart stond Kneepkens ICT Services stil bij zijn 10-jarig jubileum. In een gezellige ambiance bij De Dorpsherberg in Ospel werd dit samen met zo’n 100 klanten en relaties gevierd. Ruud Kneepkens, oprichter en directeur van het ict-bedrijf, werd op ludieke wijze in de schijnwerpers gezet door presentator van de avond Leo Hermans. Bovendien verraste Ruud de Stichting Gaan voor Goud met een donatie. Een jubileum waarbij zaken en privé samenkwamen, een met een gouden randje.

Als oudste uit een ondernemersgezin werd het ondernemerschap hem met de paplepel ingegeven. Ruud Kneepkens begon zijn carrière met een eenmanszaak aan huis. Van meet af aan bood hij zijn opdrachtgevers de volledige ict-service die zij tot op de dag van vandaag van hem gewend zijn; van het volledige beheer van servers tot levering van hardware en van preventief beheer en onderhoud tot het verhelpen van storingen.

Van overnames tot verhuizing
Ruud: ‘In mijn eerste jaren als ondernemer nam ik twee bedrijven over; een computerreparateur uit Weert en een ict-onderneming uit Bocholtz. Met deze twee overnames beschikte ik over een mooi klantenbestand en had ik al snel handen tekort.’ Na ongeveer vijf jaar vanuit huis gewerkt te hebben, verhuisde Ruud met zijn bedrijf naar industrieterrein de Pannenweg in Nederweert. Personeel diende zich aan en de eenmanszaak werd een BV. Inmiddels staat er een solide, betrouwbare organisatie.

Stilstaan. Terugkijken. Persoonlijk worden.
Het 10-jarig jubileum was aanleiding voor een feestelijke avond. ‘Even stilstaan. Terugkijken. Relaties bedanken. Maar ook persoonlijk worden. Mijn hart ligt bij de badmintonsport. Zelf speel ik op amateurniveau, ben voorzitter van de badmintonclub en bestuurslid bij de Stichting de Bengele Beweegt. Het jubileum bood een mooie aanleiding om met mijn bedrijf iets te doen voor regionaal opkomend sporttalent. Vandaar een donatie van € 500,- aan de Stichting Gaan voor Goud. Het maakt de cirkel rond,’ aldus Ruud.

Leon Vink, bestuurslid van Gaan voor Goud, nam tijdens het jubileumfeest de cheque van Kneepkens in ontvangst.